Rólunk - ELŐ-SZER KFT.
ELŐ-SZER Kft. - kivitelezés, generál kivitelezés, építőipari tervezés, épületgépészet, acélszerkezet, lakatos, ipari csarnok, családi ház, köz- és műemléképületek, mezőgazdasági épület, állattartó épület
kivitelezés, generál kivitelezés, építőipari tervezés, épületgépészet, acélszerkezet, lakatos, ipari csarnok, családi ház, köz- és műemléképületek, mezőgazdasági épület, állattartó épület
404
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-404,bridge-core-1.0.5,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Rólunk

Bemutatkozás
Az Előregyártó-Szerelő és Építőipari Fővállalkozó Korlátolt Felelősségű Társaság – röviden ELŐ-SZER Kft. – 1989 decemberében magyar állampolgárságú, természetes személyek által alapított, jogelőd nélküli vállalkozás. A cég alapítása során elsődleges cél volt, hogy magas minőségi színvonalat képviselő, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodni tudó, a modern kor igényeit messzemenőkig kielégítő vállalkozást hozzanak létre.

A szervezet fő profilja az építőipari fővállalkozás, generál-kivitelezés és épületgépészeti szerelés. Cégünk dolgozói gyakorlott, diplomás szakemberek és szakvizsgával rendelkező mesteremberek. Tevékenységünket kiterjedt, megbízható beszállítói és alvállalkozói háttérrel végezzük, így garantálva a magas minőségi színvonalat, a határidők pontos betartását.

Az építési törvény előírásainak megfelelően társaságunk a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által regisztrált építőipari vállalkozás.
Társaságunk az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által regisztrált napkollektorok kivitelezését végző minősített vállalkozás.

Megrendelőink között tudhatunk számos külföldi és magyar tulajdonú vállalatot, élelmiszeripari vállalkozást, magán építtetőt, közintézményt.

Minőségbiztosítás és Társadalmi felelősségvállalás

Minden vállalkozás életében

egyre jelentősebb szerepet töltenek be a minőség, a minőségbiztosítás és a minőségirányítás fogalmak. Minőség, megbízhatóság, rugalmasság: az igényes emberi lét jelzői voltak tegnap, ma is, és biztos, hogy a jövőben is azok lesznek. Társaságunk már az ISO előírások megszületése előtt is e szempontok szerint végezte munkáját.

Az általunk követett út

helyességét bizonyítja, hogy az igényes munka paramétereit meg lehet határozni, azokat elő lehet és elő is kell írni a működő rendszerekben.

Az ELŐ-SZER Kft. célkitűzése:

széles körű építőipari műszaki szolgáltatások biztosítása az elérhető legmagasabb minőségben. Vállalkozásunk célja a hozzánk forduló érdeklődők, partnerek, vevők minél magasabb színvonalú kiszolgálása, a vállalkozás piaci pozíciójának megtartása és nem utolsó sorban gazdasági sikereinek gyarapítása.

E célok megvalósítása

elképzelhetetlen a cég munkatársainak közreműködése nélkül. A vállalkozás vezetői számára fontos a dolgozók egyéni elégedettségének fenntartása, növelése. Régi elhatározásunk, hogy az ELŐ-SZER Kft. működését átvilágítsuk és azt minőségirányítási rendszerbe foglaljuk.

A CERTOP Kft. vizsgáló és tanúsító szervezet

az általunk kidolgozott eljárásokból és Minőségirányítási Kézikönyvből összeállított dokumentáció átvizsgálása és működésünk átvilágítása után a minősítő audit során tanúsította, hogy az ELŐ-SZER Kft. tevékenységének irányítására integrált irányítási rendszert vezetett be és alkalmazza azt mindennapi munkája során.

Integrált irányítási rendszerünk alapja

a vevői elégedettség, ezért hozzánk forduló megrendelőink, vásárlóink igényei szerint folyamatosan javítjuk rendszerünk működését.

Tanúsítványaink

Referenciáink

 

Célunk az egyre fokozódó piaci versenyben, hogy az ELŐ-SZER Kft. neve alatt kivitelezett beruházások, szolgáltatások kielégítsék a legszigorúbb előírásokat és megrendelőink igényét is.

 

Szolgáltatásaink
 • Ipari épületek és csarnokok kivitelezése
 • Épületgépészet
  vízvezeték-, gázvezeték-, központi fűtés rendszer, szellőzés, – klimatizálás – tervezése és kivitelezése
 • Épületbádogos munkák
  ereszcsatorna rendszer, tetőfedés, ablakkönyöklők, orom-, fal- és kéményszegélyek – tervezése, kivitelezése
 • Épületlakatos munkák
  külső és belső fém nyílászárók, garázskapuk, acél épület- és tartó szerkezetek, lépcsők, korlátok tervezése, kivitelezése
 • LINDAB termékek márkakereskedése és beépítése
 • Tervezés
 • Acélszerkezetek, lakatosipari termékek
 • Pályázatírás
Dolgozzon nálunk vagy dolgozzon nekünk!

 

Egyre növekvő és erősödő vállalkozásunk folyamatosan keres lelkes szakértő munkatársakat és esetlegesen minősített alvállalkozókat is.

 

Kérjük, tekintse át a munkalehetőségeket!